Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności

zamknij

Brak w magazynie

ole-ryc-100ml

VIVIO

Nowy

Olej rycynowy 100ml

9,00 zł

Tpay Szybkie Płatności
Tpay Szybkie Płatności

Dodaj do listy życzeń

Opis

Olej rycynowy zastosowanie kosmetyce


Ze względu na swoje liczne właściwości pielęgnacyjne, olej rycynowy znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym. Często wykorzystywany jest podczas produkcji masek oraz odżywek do włosów. Ponadto, znajdziemy go w preparatach odpowiedzialnych za wzmocnienie naszych rzęs oraz brwi. Dzięki swoim właściwościom antyoksydacyjnym, olejek rycynowy wykorzystywany jest również podczas produkcji przeciwzmarszczkowych kremów i maseczek do twarzy.


 


 


UWAGA


W aktualnej ofercie mamy dostępne olejki kosmetyczne z pipetą oraz z zakrętką. Docelowo przy olejkach będzie zakrętka. Olejki z pipetą będą w sprzedaży jedynie do wyczerpania zapasów. 


Nie wprowadzono

Opinie

Napisz opinię

Olej rycynowy 100ml

Olej rycynowy 100ml

30 innych produktów w tej samej kategorii:

  • Dołącz do nas

    i korzystaj z natury

Produkty BIO

Brak produktów w tej kategorii.